Ένα τραγικό εργατικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τρία άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια εργασιών εκτός πλοίου.
Συγκεκριμένα, γερανός μετέφερε έλικα προπέλας, όταν για αδιευκρίνιστους λόγους ο έλικας έπεσε πάνω στον γερανό.
Ένας 47χρονος χειριστής του γερανού διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Να σημειωθεί ότι επιχειρήθηκε ΚΑΡΠΑ στο καρδιολογικό του νοσοκομείου, σε συνέχεια της προσπάθειας που είχε γίνει από το πλήρωμα του ασθενοφόρου, χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα.
Από τους άλλους δύο τραυματίες, ο ένας, 47 χρονών, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται ανησυχητική και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ο δεύτερος τραυματίας, 45 ετών, χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.