Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην οδό Σμύρνης στο κέντρο της πόλης των Χανίων στην Κρήτη, όταν ένας 46χρονος βιαιοπράγησε σε βάρος του 6χρονου γιου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, μέσα σε mini market, όταν 46χρονος από την Αίγυπτο, άρχισε να χαστουκίζει και να πιάνει από τον λαιμό το μικρό παιδί.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες – η μητέρα του παιδιού είπε στους αστυνομικούς πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του πατέρα.
Καθώς όμως πρόκειται για αδίκημα το οποίο διώκεται αυτεπάγγελτα, ο 46χρονος συνελήφθη, ενώ το 6χρονο αγοράκι διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί ελαφρές σωματικές βλάβες.
Ο 46χρονος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι