Έγκλημα για ασήμαντη αφορμή σημειώθηκε την Παρασκευή στην Καλλιθέα όπου ένας 76χρονος ψαράς δέχθηκε μια μπουνιά από 48χρονο πυγμάχο, ομογενή από το Καζακστάν, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει μετά από λίγα λεπτά.
Ο 76χρονος ψάρευε στην Πλατεία Νερού και ο Καζακστανός ενοχλήθηκε από παρατήρηση ότι κολυμπούσε διώχνοντας έτσι τα ψάρια με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν και να του ρίξει μια μπουνιά. Ο ηλικιωμένος κατέληξε μετά από πέντε λεπτά ενώ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αιτία θανάτου είναι ισχαιμικό επεισόδιο.
Σημειώνεται πως ο 48χρονος αποχώρησε από το σημείο αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε ένα καφενείο και τον συνέλαβαν. Ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς