Τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας στην οποία εισέβαλαν ένοπλοι και λήστεψαν, άρπαξαν κακοποιοί στη Νέα Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι ληστές εισέβαλαν στη βιοτεχνία και προκειμένου να μην τους ακολουθήσει κανείς και να καταφέρουν να διαφύγουν, απήγαγαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.