Δεν είχε αίσιο τέλος η εξαφάνιση ενός 32χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένοςσε δέντρο το απόγευμα της Δευτέρας (17/1), στο Μαρκόπουλο Ηλείας από κατοίκους της περιοχής.
Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής τις προηγούμενες ημέρες απειλούσε να αυτοκτονήσει επειδή η πρώην σύντροφός του δεν επιθυμούσε να συνάψει ξανά σχέση μαζί του.
Σύμφωνα με το patrisnews, ο άνδρας, που το τελευταίο διάστημα απουσίαζε στη χώρα του, όταν επέστρεψε πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του με σκοπό να της ζητήσει επανασύνδεση.
Όταν εκείνη του αρνήθηκε, ο ίδιος απογοητευμένος γύρισε στο σπίτι του εκφράζοντας αυτοκτονικές τάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα αργότερα η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία πως έλαβε στο κινητό της μήνυμα με το οποίο την ενημέρωνε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μαρκόπουλο Ηλείας.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς