Βιασμός στα Κάτω Πετράλωνα: «Ήταν χτυπημένη, τρομαγμένη και ζητούσε βοήθεια» - Τι λέει ο άνθρωπος που την βρήκε

Βιασμός στα Κάτω Πετράλωνα: «Ήταν χτυπημένη, τρομαγμένη και ζητούσε βοήθεια» - Τι λέει ο άνθρωπος που την βρήκε

Τι δήλωσε ο άνδρας που την βρήκε κακοποιημένη – Δύο τελικά οι φερόμενοι ως βιαστές – Διέφυγαν και αναζητούνται – Διαμαρτυρία στην περιοχή για συμπαράσταση στην άτυχη γυναίκα – Δείτε βίντεο

petranona-648
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την καταγγελία καθαρίστριας σε πολυκατοικία, ότι ένας άνδρας την βίασε και την χτύπησε, εγκλωβίζοντας την στο διαμέρισμα του στα Κάτω Πετράλωνα για ώρες.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Κυριακής ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, όταν μετά από ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα όπου φέρεται να βίωσε τον «εφιάλτη», την ώρα που η καθαρίστρια της πολυκατοικίας καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Όπως είπε ο άνδρας, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά». Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο


Δύο οι ύποπτοι για βιασμό- Διέφυγαν και τους αναζητεί η αστυνομία

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο είναι οι ύποπτοι για τον βιασμό που κατήγγειλε 50χρονή γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα. Η αστυνομία όταν μπήκε στο σπίτι του φερόμενου δράστη, δεν βρήκε κανέναν.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το σπίτι του στην οδό Συμμαχιδων 11 και περίμεναν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν.

Την ίδια ώρα, ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο και φώναζαν συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη». 

Στα Πετράλώνα βίασαν γυναίκα Και την έδειραν 4





Στα Πετράλώνα βίασαν γυναίκα Και την έδειραν 2

 

Στα Πετράλώνα βίασαν γυναίκα Και την έδειραν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης