Προειδοποίηση του ΕΟΦ για το προϊόν INSUMED για τον διαβήτη
Διαφημίζεται και διακινείται μέσω Διαδικτύου
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων(ΕΟΦ) ανακοινώνει ότι, μέσω του Διαδικτύου, διαφημίζεται και διακινείται το προϊόν INSUMED, με θεραπευτικές ενδείξεις, το οποίο όμως δεν διαθέτει άδεια φαρμακευτικού προϊόντος.
Eφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθει στη κατοχή τους το παραπάνω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Ο Οργανισμός επισημαίνει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητάς του από μη εγκεκριμένες πηγές, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή, καθώς δεν διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.
Το Insumed παρουσιάζεται στα διάφορα site ως «διπλό χτύπημα στον διαβήτη» που σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου και ομαλοποιεί την παραγωγή της ινσουλίνης.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.