Αλαλούμ στις Εφορίες - «Έπεσε» το Taxisnet

Αλαλούμ στις Εφορίες - «Έπεσε» το Taxisnet

Είχαν προγραμματίσει... αναβάθμιση του συστήματος για τις μέρες που έδωσαν παράταση προθεσμίας για τα τέλη κυκλοφορίας – Να πάνε στις τράπεζες για τα τέλη κάλεσε τους πολίτες ο Γ.Γ Εσόδων Χ. Θεοχάρης

Αλαλούμ στις Εφορίες - «Έπεσε» το Taxisnet
Αλαλούμ επικράτησε από το πρωί σε Εφορίες και... τράπεζες καθώς το σύστημα Taxinet του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ παράλληλα οι Δ.Ο.Υ λειτουργούσαν με προσωπικό ασφαλείας καθώς οι εφοριακοί είχαν εξαγγείλει απεργία για σήμερα και αύριο Παρασκευή.

Όλα αυτά τα γνώριζαν οι ιθύνοντες του υπουργείου Οικονομικών, αφού ισχυρίζονται πως το Taxisnet δεν έχει “πέσει”, αλλά είναι εκτός λειτουργίας λόγω... “προγραμματισμένης αναβάθμισης του συστήματος”! Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης διευκρίνισε πως το εκτός λειτουργίας Taxisnet δεν επηρεάζει το λογισμικό των τραπεζών και των ΕΛΤΑ, όπου και γίνεται η πληρωμή για τα τέλη κυκλοφορίας μετά την διήμερη παράταση που έχει δοθεί. Βέβαια εντύπωση προκαλεί για ποιο λόγο το υπουργείο ανακοίνωσε παράταση στην προθεσμία πληρωμών για τις ημέρες που γνώριζε πως ούτε οι Εφορίες θα λειτουργούσαν κανονικά, ούτε το ηλεκτρονικό σύστημα.

Κλείσιμο
Είναι προφανές πως θα δημιουργείτο αλαλούμ, όπως προφανές είναι πως πρέπει να δοθεί και νέα παράταση στις προθεσμίες προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Να θυμίσουμε τέλος ότι η παράταση που έχει δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών αφορά αποκλειστικά στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας και σε καμία περίπτωση την κατάθεση πινακίδων, καθώς η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31η Δεκεμβρίου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης