Πώς θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

Πώς θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

Οι Ιταλοί εργάζονται πάνω στη 2η γενιά της Alfa Romeo Giulietta η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Πώς θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;
Μετά τις Giulia
&
Stelvio ο πήχης για την
Alfa Romeo
Κλείσιμο
έχει ανέβει αρκετά ψηλά. Πλέον οι ιθύνοντες της Alfa Romeo εργάζονται πάνω σε νέα μοντέλα με το πρώτο εξ αυτών να είναι η επόμενη Giulietta. Στόχος των Ιταλών είναι να βρεθούν στο επίκεντρο της premium μικρομεσαίας κατηγορίας και να κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο εμφάνισης και οδικής συμπεριφοράς. Τα ψηφιακά σχέδια που σας παρουσιάζουμε προέρχονται από ανεξάρτητο σχεδιαστή, ονόματι Gianmarco Giacchina, και μας δείχνουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα μπορούσε να ακολουθήσει το μοντέλο παραγωγής. Έτσι, με βάση τις εικόνες έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά δυναμικό σύνολο που σίγουρα θα θέλαμε να λάβει σοβαρά υπόψη η Αlfa Romeo.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες πληροφορίες που γνωρίζουμε για το μοντέλο, η Giulietta θα βασιστεί πάνω σε μια νέα πισωκίνητη πλατφόρμα και κύριο στοιχείο της θα είναι και πάλι η σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Στην γκάμα θα δούμε, μεταξύ άλλων, μια έκδοση με 2λιτρο τούρμπο βενζίνης & ισχύ στα 280 άλογα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ιταλικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο θα έχουμε μέσα στους επόμενους μήνες καθώς η αποκάλυψή του αναμένεται μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης