Για τον άνδρα: Έτσι θα αποκτήσεις more γοητεία τις γιορτές

Για τον άνδρα: Έτσι θα αποκτήσεις more γοητεία τις γιορτές

Μάθε πως να παραμείνεις γοητευτικός κι αυτές τις γιορτές

Για τον άνδρα: Έτσι θα αποκτήσεις more γοητεία τις γιορτές
Η περιποίηση δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο. Άλλωστε το καυσαέριο, η μολυσμένη ατμόσφαιρα, η φυσιολογική γήρανση του δέρματος αλλά και το καθημερινό ξύρισμα είναι κάποιοι μόνο από τους λόγους που και οι άνδρες χρειάζονται εντατική περιποίηση προσώπου.

Το grooming λοιπόν έχει ενταχθεί στην καθημερινότητα των σύγχρονων ανδρών, οι οποίοι πλέον μπορούν να φροντίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση απενοχοποιημένα. Θέλουν η επιδερμίδα τους να δείχνει φρέσκια και λαμπερή, τα γένια τους να είναι μαλακά, τα μαλλιά τους να είναι πλούσια και δυνατά.

Κλείσιμο
Την περίοδο των γιορτών, οπότε και όλοι θέλουμε να φαινόμαστε πιο λαμπεροί, αυτή η επιθυμία γίνεται όλο και πιο έντονη. 

Για τους άνδρες, λοιπόν, που επιδιώκουν περισσότερη γοητεία και  καθαρή επιδερμίδα στα ρεβεγιόν και τις υπόλοιπες κοινωνικές συναναστροφές τους τις γιορτές, παρουσιάζουμε τα βασικά εργαλεία για φροντισμένη εικόνα:

- Για να δείχνει φρέσκια και λαμπερή η επιδερμίδα σας, εντάξτε στην καθημερινή σας περιποίηση μια ενυδατική κρέμα με συστατικά όπως η βιταμίνη C, που διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και την αναζωογονούν. 

- Χρησιμοποιήστε μια εξειδικευμένη αντιρυτιδική κρέμα κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό ή το ξύρισμα. Οι εξειδικευμένες ανδρικές κρέμες έχουν μη λιπαρή υφή, απορροφώνται αμέσως και δεν αφήνουν λιπαρότητα και γυαλάδα στην επιδερμίδα.



- Αντικαταστήστε το συνηθισμένο τζελ καθαρισμού με ένα προϊόν απολέπισης ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα. 

- Για να αποκτήσετε απαλή και λεία επιδερμίδα χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες, προετοιμάστε κατάλληλα την επιδερμίδα σας πριν από το ξύρισμα με μια κρέμα ή ένα τζελ ξυρίσματος, που θα μαλακώσει τα γένια και θα «ανασηκώσει» την τρίχα για ένα πιο εύκολο και βαθύ ξύρισμα.

- Την τελευταία πινελιά στην εμφάνισή σας θα δώσουν μερικές μόνο σταγόνες άρωμα. Αρκεί να ψεκάσετε δύο φορές στο λαιμό και τους καρπούς, τα σημεία όπου το άρωμα διαχέεται καλύτερα.

Τα κατάλληλα προϊόντα για το απαραίτητο grooming θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα notos μέσα από μια ευρεία γκάμα εταιρειών όπως: CLARINS, CHANEL, SISLEY, YVES ROCHER, L’ OCCITANE, BVLGARI, HERMES, GUERLAIN, MUGLER, MOSCHINO, VERSACE, GIVENCHY, KENZO, AZZARO, ZADIG & VOLTAIRE, DAVIDOFF κλπ.



Για την περίοδο των γιορτών μάλιστα, τα notos, κάνουν μοναδικές προσφορές και δώρα με την αγορά καλλυντικών και αρωμάτων!

Συγκεκριμένα, από τις 19 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, για κάθε αγορά από αγαπημένες μάρκες καλλυντικού ή αρώματος δίνουν πίσω στους καταναλωτές το ΦΠΑ της αγοράς τους! Η επιστροφή αυτή είναι εξαργυρώσιμη για αγορές διπλάσιας αξίας σε όλα τα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με σήμα τη μαργαρίτα. Παράλληλα, για τις συγκεκριμένες αγορές, πολλά από τα brands προσφέρουν στους καταναλωτές ένα επώνυμο δώρο-έκπληξη! Η προσφορά ισχύει από τις 19 Δεκεμβρίου έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.



Info: Τα πολυκαταστήματα notos βρίσκονται σε Αθήνα (Σταδίου & Αιόλου), Θεσσαλονίκη (Στοά Χιρς, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31), Πειραιά (Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού), και Καλαμάτα (Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας). 

Θέλεις more λάμψη για τα Χριστούγεννα; Notos for More! 

Για περισσότερα κάνε κλικ
εδώ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης