Τα 12 πιο εντυπωσιακά hostels στον κόσμο

Τα 12 πιο εντυπωσιακά hostels στον κόσμο

Ειδικά διαμορφωμένα Boeing, κουκέτες-βιβλιοθήκες αλλά και δεντρόσπιτα είναι μερικά από τα πιο ιδιαίτερα hostels

Τα 12 πιο εντυπωσιακά hostels στον κόσμο
Σας αρέσουν τα ταξίδια και θα θέλατε να ταξιδεύετε πιο συχνά, αλλά τα οικονομικά σας δε σας το επιτρέπουν; Τότε σίγουρα οι επόμενοι χώροι θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, καθώς αποτελούν τις οικονομικότερες λύσεις διαμονής και παράλληλα εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο δύσκολο πελάτη. 

Ίσως κάποια στιγμή στη ζωή σας να έχετε επιχειρήσει να διανυκτερεύσετε σε κάποιο hostel, αλλά το πιο πιθανόν είναι, να μην έχετε μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς τα περισσότερα βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.

Κλείσιμο
Τα παρακάτω όμως hostels αποτελούν την ιδανικότερη λύση καθώς είναι εντυπωσιακά και ιδιαίτερα οικονομικά.

1 Book and Bed (Kyoto, Ιαπωνία) 
Εκεί θα βρείτε ένα ζεστό μέρος και  μία κουκέτα - βιβλιοθήκη για να κοιμηθείτε. Επιλέξτε ένα από τα 5.000 βιβλία και διαβάστε σε μια ζεστή γωνιά. Το συγκεκριμένο hostel υπάρχει και στο Τόκιο και η τιμή του ξεκινά από 36 ευρώ τη βραδιά.



2 The B.I.G. (Cape Town, Νότια Αφρική) 
Πισίνα, χαμάμ, μπάρμπεκιου και ένας εντυπωσιακός κήπος είναι μερικές από τις ανέσεις που θα συναντήσετε σ’ αυτό το hostel. H τιμή του ξεκινά από 28 ευρώ τη βραδιά.



3 Kadir’s Tree House (Olympos, Τουρκία)
Το μέρος αυτό αποτελεί ιδανικό τόπο διαμονής για τους φυσιολάτρες καθώς ενισχύει πολύ τη διάθεση για εκδρομές με κανό και αναρρίχηση. Αν δεν προτιμάτε τα δεντρόσπιτα, μπορείτε να μείνετε και σε μπάνγκαλοους. Η τιμή κυμαίνεται από 8 ευρώ τη βραδιά.



4 Alfama Patio (Lisbon, Πορτογαλία) 
Βρίσκεται σε μία βεράντα στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου. Σ’ αυτό το hostel έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώστε σε μια αιώρα και να απολαύστε ένα μπάρμπεκιου στη βεράντα και όλα αυτά μόνο με 8€ τη βραδιά.



5 MET A Space Pod (Σιγκαπούρη) 
Αν θέλετε να πάρετε μία γεύση από ένα χώρο που έχει σχήμα φουτουριστικής χρονοκάψουλας, τότε αυτό το hostel είναι το ιδανικό για εσάς, καθώς η διαρρύθμιση του είναι βγαλμένη από το μέλλον. Η τιμή κυμαίνεται από 39€ τη βραδιά.



6 Lavender Circus (Budapest, Ουγγαρία) 
Το συγκεκριμένο hostel με τη vintage διαρρύθμιση του μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από όνειρο. Η, πάντα, εφοδιασμένη κουζίνα μοιάζει σαν παραμύθι. Αν έχετε όρεξη για μάθηση, μπορείτε να συμμετάσχετε σε διάφορες βραδιές που γίνονται με ουγκρική κουζίνα και αν είστε λάτρης του καφέ ή του τσαγιού τότε θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο hostel αυτά δε λείπουν ποτέ.  Η τιμή κυμαίνεται από 22€ τη βραδιά.



7 Circus Hostel (Berlin, Γερμανία)
Είστε λάτρης της μπύρας; Αν ναι, τότε σίγουρα αυτός ο ξενώνας στη Γερμανία θα σας εντυπωσιάσει καθώς στο υπόγειο του βρίσκεται η δική του μικροζυθοποιία. Ένα καλό πρωινό είναι ιδανικό εκεί, πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη βόλτα σας στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Η τιμή κυμαίνεται από 18€ τη βραδιά.



8 Soul Kitchen (St. Petersburg, Ρωσία) 
Το συγκεκριμένο hostel βρίσκεται σ’ ένα κομψό κτίριο, νεο-μπαρόκ διαμερισμάτων, το οποία χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και σίγουρα θα το λατρέψετε καθώς εκτός από την κλασική ομορφιά που έχει, κοστίζει μόνο 15€ τη βραδιά.



9 Generator Amsterdam (Amsterdam, Ολλανδία) 
Αυτό το hostel χρησιμοποιεί ένα πρώην πανεπιστημιακό κτίριο και πιο συγκεκριμένα έχει μετατρέψει μια παλιά αίθουσα διαλέξεων σε κοινό χώρο και το λεβητοστάσιο σ’ ένα μυστικό μπαρ. Εκεί μπορείτε να βρείτε ποδήλατα προς ενοικίαση για βόλτες στο κανάλι και δωμάτια με θέα. Η τιμή κυμαίνεται από 15€ τη βραδιά. 



10 Miami Beach International Hostel (Miami Beach, Φλόριντα) 
Αν αυτός ο ξενώνας σας θυμίζει νυχτερινό κέντρο είναι επειδή στην ουσία είναι νυχτερινός χώρος διασκέδασης. Έχει ψηφιστεί ως το πιο διασκεδαστικό hostel της Αμερικής και αυτό γιατί στο κοινό του χώρο γίνονται συνέχεια συναυλίες και πάρτι. Απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία και κοστίζει από 23€ τη βραδιά. 



11 Railway Square YHA (Sydney, Αυστραλία) 
Το  Railway Square YHA βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, και προσφέρει δωμάτια μέσα σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο τρένο. Ο ξενώνας απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το Darling Harbour και μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Sydney Harbour Bridge. Η τιμή κυμαίνεται από 23€ τη βραδιά.



12 Jumbo Stay (Stockholm, Σουηδία) 
Οι επισκέπτες στο Jumbo Stay έχουν τη δυνατότητα να κοιμηθούν μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Boeing 747-200. Ο ξενώνας διαθέτει 33 δωμάτια με συνολικά 76 κρεβάτια, καθώς και μία καφετέρια. Η τιμή κυμαίνεται από 47€ τη βραδιά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης