Περισσότεροι από 400 οι νεκροί από τις πλημμύρες σε Ινδία και Πακιστάν
Χιλιάδες παραμένουν εγκλωβισμένοι στις ταράτσες των σπιτιών τους
Ξεπέρασαν τους 400 οι νεκροί από τις ισχυρότερες βροχοπτώσεις των τελευταίων 50 ετών στο Κασμίρ με χιλιάδες να παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ταράτσες και τους πολίτες να κατηγορούν τις ινδικές και πακιστανικές αρχές ότι δεν κάνουν αρκετά για να τους βοηθήσουν.
«Το μέγεθος της καταστροφής είναι σοκαριστικό. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε στέγες σπιτιών τις τελευταίες τρεις ημέρες» δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας εκτάκτων αναγκών της Ινδίας.
Κλείσιμο
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της πόλης Σρινατζάρ που έχει καλυφθεί με νερό μαζί με περισσότερα από 2.000 χωριά.
«Ξαφνιαστήκαμε καθώς δεν είχαμε καμία προειδοποίηση για ξαφνικές πλημμύρες από την αρμόδια μετεωρολογική υπηρεσία» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.
Οι 217 νεκροί έχουν καταγραφεί στην Ινδία και οι 231 στο Πακιστάν.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.