Το σάντουιτς που έφαγε στον πάγκο το... πλήρωσε ακριβά ο Σο, ο οποίος τιμωρήθηκε για την κίνησή του στο ματς με την Αρσεναλ
Το Νησί δεν ξεχνά τον γκολκίπερ της Σάτον Γουέιν Σο, ο οποίος είχε φάει σάντουιτς στη διάρκεια του αγώνα με την Αρσεναλ!
Η κίνησή του είχε προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ η έρευνα της ομοσπονδίας ξεκίνησε με αφορμή την πληροφόρηση ότι στοιχηματική εταιρεία είχε δώσει προς στοιχηματισμό με 8 προς 1, ότι ο Σο προχωρούσε σε αυτή την κίνηση στον πάγκο.
Ο Σο τόνισε πως γνώρισε για το γεγονός αυτό, η έρευνα προχώρησε και ο πρώην γκολκίπερ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 375 λιρών και αποχή δυο μήνες από τα γήπεδα.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.