Την Τετάρτη (25/2) θα αποφασίσει η ΕΠΟ για το τι μέλλει γενέσθαι με την έκδοση των νεοαποκτηθέντων παικτών του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να ελπίζουν σε θετική εξέλιξη
Στην αναμονή για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο εξακολουθεί να βρίσκεται ο ΟΦΗ. Οι «Ομιλίτες» περιμένουν την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία αναμένεται να βγει την Τετάρτη (25/2), και ελπίζουν ότι τα πράγματα θα έχουν θετική εξέλιξη αυτή τη φορά, ώστε να... κατεβαίνουν στα παιχνίδια με πλήρης αποστολή και όχι με 14 και με 15 παίκτες.
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.