Στα γκολ του Champions League είναι πίσω. Γενικά, όμως, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο (σκοράροντας με τη Λουντογκόρετς) έχει πλέον τα ίδια γκολ με τον Λιονέλ Μέσι.
Είναι δεδομένο πλέον.
Σε κάθε αγωνιστική του Champions League, πέρα από τα σκορ των αγώνων, μετράμε και τα (λογής λογής) σκορ της κόντρας Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.
Παίζοντας πρώτος λοιπόν απόψε απέναντι στη Λουντογκόρετς, ο Πορτογάλος άνοιξε με πέναλτι το σκορ στο 20’. Έτσι, ξεπέρασε κι εκείνος τον Ραούλ και με 72 γκολ συνολικά, απέχει δυο από τον Αργεντινό.
Μπορεί, δε, να τον κυνηγά σε αυτή την κατηγορία, αλλά σε μια άλλη τον έχει πιάσει ήδη. Διότι σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασε κι εκείνος τα 75 γκολ και απέχουν μαζί πλέον από τον Ραούλ, που έχει 76.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.