ΠΑΟ: Διακανονισμός όλων των χρεών υπό τη σκιά της UEFA

ΠΑΟ: Διακανονισμός όλων των χρεών υπό τη σκιά της UEFA

Τη Δευτέρα εκδικάζεται η προσφυγή του Λέτο, που ζητάει την καταβολή των 600.000 ευρώ,

ΠΑΟ: Διακανονισμός όλων των χρεών υπό τη σκιά της UEFA
Να διακανονίσει όλα τα χρέη με πρώην παίκτες προσπαθεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να περάσει τον έλεγχο της UEFA και να πάρει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Η ΠΑΕ πληρώνει κανονικά τις δόσεις συμβολαίων των παικτών του όμως αυτό δεν φθάνει.
Ο επόμενος έλεγχος της UEFA είναι το προσεχή Δεκέμβριο.

Ο Κλέιτον πέρασε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ και  αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού να γίνει  η αποπληρωμή  σε πολλές δόσεις και  είναι μακροχρόνια.

Τη Δευτέρα εκδικάζεται η προσφυγή του Λέτο, που ζητάει την καταβολή των 600.000 ευρώ, ποσό, που δεν πήρε από την στιγμή που η Nova δεν έδωσε τα χρήματα αυτά στον Παναθηναϊκό βάσει σύμβασης.  Επίσης, εκκρεμεί η απόφαση για το Τοτσέ μετά την εκδίκαση της προσφυγής. Μόλις βγει ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει στον παίκτη 940.000 ευρώ σε 45 δόσεις βάση του μνημονίου που ισχύει σε αυτή την περίπτωση.
Κλείσιμο

Για τον Κουίνσι ο Παναθηναϊκός πήγε στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, για να επικυρωθεί το πρόστιμο 70.000 ευρώ στον παίκτη από διάφορες παραβάσεις, αλλά από κοινού προχθές πήραν αναβολή οι δύο πλευρές, για να τα βρουν και να λυθεί το συμβόλαιό του σε λίγες ημέρες.

Για Σεϊταρίδη και Πίντο υπάρχουν επαφές  ώστε να γίνουν νέοι διακανονισμοί για τα χρωστούμενα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης