
Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι και μαύρη μπίρα
Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι και μαύρη μπίρα
Λιώνουν στο στόμα

Βήμα 1
Ρίχνετε τους κόκκους σιναπιού σε ένα τηγάνι με το λάδι και τους καβουρδίζετε σε χαμηλή θερμοκρασία.
Βήμα 2
Προσθέτετε το κρεμμύδι και τα μυρωδικά και σοτάρετε ελαφρά. Στη συνέχεια ρίχνετε την μπίρα, το πετιμέζι, το μέλι, το χυμό και το ξύσμα από το πορτοκάλι μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε την μαρινάδα για 15 λεπτά. Την αφήνετε να κρυώσει.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ρίχνετε τους κόκκους σιναπιού σε ένα τηγάνι με το λάδι και τους καβουρδίζετε σε χαμηλή θερμοκρασία.
Βήμα 2
Προσθέτετε το κρεμμύδι και τα μυρωδικά και σοτάρετε ελαφρά. Στη συνέχεια ρίχνετε την μπίρα, το πετιμέζι, το μέλι, το χυμό και το ξύσμα από το πορτοκάλι μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε την μαρινάδα για 15 λεπτά. Την αφήνετε να κρυώσει.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα