Δεν φαντάζεστε από ποιο βασικό υλικό φτιάχνεται αυτό το εντυπωσιακό συνοδευτικό!

Δεν φαντάζεστε από ποιο βασικό υλικό φτιάχνεται αυτό το εντυπωσιακό συνοδευτικό!

Ένα εντυπωσιακό συνοδευτικό που ταιριάζει υπέροχα με ψάρια, θαλασσινά αλλά και κοτόπουλο.

fava_trikolore_net
Διαδικασία
Προβράζετε τη φάβα σε τρία φλιτζάνια νερό μέχρι να βγάλει αφρό, τη στραγγίζετε και την ξεπλένετε με κρύο νερό.

Βάζετε το νερό να βράσει σε μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτετε τη φάβα, το κρεμμύδι, τη δάφνη και το μπαχάρι. Αφήνετε να βράσει σε μέτρια φωτιά περίπου για 45-60 λεπτά μέχρι να μαλακώσει, ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει. Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο νερό ή ζωμό ακόμα κατά τη διάρκεια του βρασίματος. Η φάβα πρέπει να είναι αρκετά παχύρευστη. Στο τέλος προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.

Χτυπάτε τη φάβα με το ελαιόλαδο στο μπλέντερ να γίνει λεία, αφήνετε λίγο να κρυώσει και τη χωρίζετε ισόποσα σε τρία μπολ.

Κλείσιμο
Δείτε τα υλικά και όλη τη διαδικασία της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης