Πέστροφα τηγανητή με αμύγδαλα

Πέστροφα τηγανητή με αμύγδαλα

Ένα πιάτο μοσχοβολιστό, με βαθιά και έντονη γεύση που ζητά μια απαλή γαρνιτούρα όπως βραστές πατάτες με ελαιόλαδο, λεμόνι και μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή εστραγκόν.

Πέστροφα τηγανητή με αμύγδαλα
Από τον Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης