Καλαμαράκια γιουβέτσι σε αρώματα ούζου
Καλαμαράκια γιουβέτσι σε αρώματα ούζου
Θαλασσινά και ψάρια ταιριάζουν πολύ με τα αρώματα του ούζου που αναδεικνύει διακριτικά τη γεύση τους.
Σε αυτό το πιάτο συνδυάζουμε το άρωμά του με καλαμαράκια και νόστιμο κριθαράκι.
Από την Ντίνα Νικολάου
Από την Ντίνα Νικολάου
Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα