Εύσημα Ρέντινγκ στον «Χαράλαμπο» Αθανασίου

Εύσημα Ρέντινγκ στον «Χαράλαμπο» Αθανασίου

Στο πλαίσιο της ένδειξης της καλής συνεργασίας που είχαν η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος Δικαιοσύνης, Βίβιαν Ρέντινγκ, αποκαλούσε τον κ. Αθανασίου με το μικρό του όνομα «Χαράλαμπο»

Οι περήφανοι  Κέλτες περιμένουν τώρα την Τρόικα...
Εύσημα Ρέντινγκ στον «Χαράλαμπο» Αθανασίου
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, όσο και η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος Δικαιοσύνης, Βίβιαν Ρέντινγκ, για το έργο της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λήγει σήμερα αλλά και της σχεδιαζόμενης ευρωπαϊκής πολιτικής στον τομέα της Δικαιοσύνης.

Κατά την ελληνική προεδρία πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συμφωνίες όπως είπε ο κ. Αθανασίου ενώ συντάχθηκε ο οδικός χάρτης, όπως χαρακτηριστικά είπε, στον τομέα της Δικαιοσύνης.

Κλείσιμο
Ο Έλληνας υπουργός Δικαιοσύνης εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για το έργο και την προσφορά της κυρίας Ρέντινγκ κατά την ελληνική προεδρία, ενώ η ίδια στο πλαίσιο της ένδειξης της καλής συνεργασίας που είχαν αποκαλούσε καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης τον κ. Αθανασίου με το μικρό του όνομα «Χαράλαμπο».

Όπως χαρακτηριστικά είπε η κυρία Ρέντινγκ χάρη στην ελληνική προεδρία γεννήθηκε ένας νέος θεσμός αυτός της ευρωπαϊκής εισαγγελικής αρχής, ενώ αναφέρθηκε στο νομοθετικό έργο κατά την ελληνική προεδρία.

Κατά το κλείσιμο της συνέντευξης ανταλλάχθηκαν θερμοί χαιρετισμοί μεταξύ της κυρίας Ρέντινγκ και του «Χαράλαμπου».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης