Γέμισε με τρακτέρ το Αργοστόλι

Γέμισε με τρακτέρ το Αργοστόλι

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νησιού ανανέωσαν το ραντεβού για αύριο το πρωί που θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο και θα έχουν σειρά επαφών με τις τοπικές αρχές

Γέμισε με τρακτέρ το Αργοστόλι
Ο ήχος στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου δεν ήταν συνηθισμένος. Οι... μηχανές των τρακτέρ, ακούστηκαν έντονα και έδωσαν το στίγμα πως οι αγρότες και στην Κεφαλονιά, «προθερμαίνονται» για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Περίπου στη 1 μετά το μεσημέρι, 20 τρακτέρ και δεκάδες αγροτικά οχήματα, από όλες τις περιοχές της Κεφαλονιάς, παρατάχθηκαν έξω από την Περιφερειακή Ενότητα και το Δημαρχείο.

Κλείσιμο
Ήταν... η πρώτη δυναμική κινητοποίηση των Αγροτών της Κεφαλονιάς, οι οποίοι όπως τόνισαν με δηλώσεις τους, λειτουργούν αυτοβούλως και δεν κατευθύνονται από πουθενά. Με την κίνησή τους αυτή «δήλωσαν» την συμπαράστασή τους στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όπως τόνισαν, αύριο Τρίτη 26 στις 11.30 το πρωί, έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο και θα επισκεφθούν τον αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα και τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, όπου θα καταθέσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Μάλιστα, επισημαίνουν πως οι κινητοποιήσεις τους τις επόμενες μέρες θα ενταθούν, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. 





Πηγή: www.inkefalonia.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης