«Αλλάζει χέρια», αλλά επιμένει κρητικά, το εστιατόριο «Αλάτσι» του Σταύρου Θεοδωράκη που λειτουργεί εδώ και χρόνια πίσω από το ξενοδοχείο Χίλτον στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού έδωσε τις προηγούμενες ημέρες τα χέρια με τον γνωστό Κρητικό σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη, ο οποίος πρόσφατα εξέδωσε το βιβλίο «Ο δρόμος προς τη σύγχρονη κρητική γαστρονομία».
Οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του εστιατορίου, το οποίο αποτέλεσε επί σειρά ετών στέκι για τους λάτρεις της κρητικής κουζίνας, αλλά και «εργαστήρι» πολιτικών ζυμώσεων, αναμένεται να πέσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Οι πληροφορίες θέλουν τον νέο ιδιοκτήτη, κ. Στυλιανουδάκη, να επιμένει στις συνταγές από τη Μεγαλόνησο, αλλά να βάζει τη δική του «σφραγίδα» με γκουρμέ γεύσεις.
Η συμβολή του Συστήματος της ΕΝΔΙΑΛΕ είναι χειροπιαστή και μετρήσιμη. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών χωρών στην αναγέννηση των απόβλητων λιπαντικών. Στη χώρα μας έχουμε καταφέρει ό,τι συλλέγεται να αναγεννάται.
Εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία αποτελεί σταθερό πυλώνα σύνδεσης κορυφαίων brands με την αγορά, διασφαλίζοντας σε πελάτες και συνεργάτες πρόσβαση σε λύσεις αιχμής και προϊόντα υψηλής ποιότητας.