Η άτυχη αλλοδαπή, τον είδε να κλέβει χρήματα και όταν προσπάθησε να φωνάξει, ο δράστης την απείλησε με όπλο και τη λήστεψε
Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε ένας άγνωστος σε ένα κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων στο Πλωμάρι της Λέσβου και προσποιούνταν ότι κοίταζε τα ρούχα. Στην πραγματικότητα, όμως, αναζητούσε την κατάλληλη ευκαιρία να απλώσει χέρι στο ταμείο.
Όταν ο δράστης πίστεψε πως δεν τον έβλεπε κάποιος από τους υπαλλήλους, άρπαξε από την ταμειακή μηχανή 250 ευρώ. Πριν τα βάλει στην τσέπη του, όμως, πλησίασε μια 30χρονη αλλοδαπή υπάλληλος του καταστήματος που τον είδε να τα κλέβει και έκανε να βάλει τις φωνές.
Όμως, ο κακοποιός έβγαλε αστραπιαία ένα πιστόλι που είχε στα ρούχα του, την απείλησε με αυτό και τράπηκε σε φυγή ανενόχλητος! Ώσπου να φτάσουν οι άνδρες από το τοπικό αστυνομικό τμήμα που ειδοποιήθηκαν από την υπάλληλο, είχε γίνει άφαντος και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.