Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στη Λάρισα

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στη Λάρισα

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν δυο κακοποιούς που λήστεψαν ένα πρατήριο υγραερίου στη Λάρισα

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στη Λάρισα
Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν δυο κακοποιούς που λήστεψαν ένα πρατήριο υγραερίου στη Λάρισα, απειλώντας με μαχαίρια τον μοναδικό υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη βάρδια.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 25χρονος υπάλληλος, οι δυο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εμφανίστηκαν ξαφνικά στο πρατήριο υγραερίου ιδιοκτησίας μιας 56χρονης και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, ζητώντας να τους παραδώσει τις εισπράξεις.

Κλείσιμο
Το θύμα αναγκάστηκε να τους δώσει 2.500 ευρώ που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και οι κακοποιοί έφυγαν με άγνωστο μέσο, αφού προηγουμένως τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει και το κινητό του τηλέφωνο για να μην ενημερώσει άμεσα τις αρχές. Αμέσως μόλις ο 25χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, ξεκίνησαν αναζητήσεις αλλά οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης