Ο δράστης συνελήφθη μαζί με τον 18χρονο υπάλληλο της επιχείρησης στον οποίο είχε μόλις πουλήσει αντί 160 ευρώ τους σωλήνες χαλκού βάρους 41 κιλών,
Καθημερινά επί μια εβδομάδα λεηλατούσε τον ίδιο αγροτικό συνεταιρισμό στη Λάρισα ένας 36χρονος «κυνηγός» χαλκού που είχε ξηλώσει εκατοντάδες σωλήνες! Τα κλεμμένα υλικά κατέληγαν σε επιχειρήσεις επεξεργασίας παλιών μετάλλων, σε μια από τις οποίες τον... περίμεναν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!
Ο δράστης συνελήφθη μαζί με τον 18χρονο υπάλληλο της επιχείρησης στον οποίο είχε μόλις πουλήσει αντί 160 ευρώ τους σωλήνες χαλκού βάρους 41 κιλών, που είχε αρπάξει νωρίτερα από τον συνεταιρισμό και τους μετέφερε στη μάντρα με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με τα χρήματα που είχε εισπράξει ο 36χρονος και τέσσερα παραστατικά που είχε μαζί του και αφορούσαν αγοραπωλησίες χαλκοσωλήνων σε παρόμοιες επιχειρήσεις.
Από αυτά προέκυψε ότι ο «κυνηγός» είχε κλέψει από τις 2 Σεπτεμβρίου συνολικά 725 σωλήνες χαλκού μήκους τριών μέτρων τον καθένα! Μέρος από αυτούς βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε εκπρόσωπο του συνεταιρισμού, ενώ οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο ένας για κλοπή και ο άλλος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς