Συνελήφθη 59χρονος για μεγάλη χασισοφυτεία στην Πάργα

Συνελήφθη 59χρονος για μεγάλη χασισοφυτεία στην Πάργα

Από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν σε αυτά, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 59χρονου καλλιεργητή που συνελήφθη στο σπίτι του

Συνελήφθη 59χρονος για μεγάλη χασισοφυτεία στην Πάργα
Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια ναρκωτικών οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ένας 59χρονος που καλλιεργούσε μεγάλη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης στην Αγιά της Πάργας και είχε εγκαταστήσει υπόγεια και υπέργεια λάστιχα για να τα ποτίζει!

Η εγκατάσταση εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μια δύσβατη δασώδη περιοχή όπου, εκτός από τα 100 χασισόδεντρα που έφταναν σε ύψος από ένα ως και 2,60 μέτρα και το σύστημα ποτίσματος, βρέθηκαν ακόμη  σχοινιά και γεωργικά εργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν. Από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν σε αυτά, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 59χρονου καλλιεργητή που συνελήφθη στο σπίτι του.

Πέντε χασισόδεντρα καλλιεργούσε στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία ένας 48χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή του δράστη, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 362,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης