Βίντεο-σοκ από τη Βραζιλία: Ληστής πυροβολεί στο κεφάλι την ταμία - Καταγγελίες ότι ήταν ο πρώην της

Βίντεο-σοκ από τη Βραζιλία: Ληστής πυροβολεί στο κεφάλι την ταμία - Καταγγελίες ότι ήταν ο πρώην της

Την καταγγελία κάνουν οι συγγενείς της 23χρονης - Στο βίντεο η κοπέλα φαίνεται να υπακούει σε όσα της ζητά ο ληστής αλλά αυτός να την πυροβολεί από μικρή απόσταση - Η ταμίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

brazil-fire
Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή του πυροβολισμού από πολύ μικρή απόσταση στο κεφάλι μιας 23 χρονης υπαλλήλους σε κατάστημα ρούχων στη Βραζιλία  που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

Το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από την καταγγελιά συγγενών της 23χρονης Ρενάτα Ρανιέλ Αλμέιδα ότι ο άνδρας που άνοιξε πυρ ήταν ο πρώην σύντροφος της κοπέλας.

Τους ισχυρισμούς τους ενισχύουν οι εικόνες που έχει καταγράψει η καμέρα ασφαλείας καθώς στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που παρουσιάστηκε ως ληστής να την πυροβολεί στο κεφάλι αφού η 23χρονη του έχει δώσει όλα τα χρήματα στο ταμείο και αφού δεν έχει αντιδράσει καθόλου.



Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο κρανοφόρος άνδρας έχει ζητήσει από τις άλλες τρεις υπαλλήλους να μετακινηθούν στο πίσω μέρος του καταστήματος στην περοχή Σάο Μιγκέλ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος άνδρας αφού πυροβόλησε την 23χρονη στη συνέχεια έφυγε με μια μοτοσικλέτα.

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας, που νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έχει ήδη ανακριθεί από την αστυνομία και αρνείται κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση.

«Όπως φαίνεται στο βίντεο η νεαρή κοπέλα δεν αντιδρά και όμως ο εγκληματίας την πυροβολεί. Γι' αυτό πιστεύεται ότι ο άνδρας πηγε στο κατάστημα με σκοπό να την σκοτώσει» δήλωσε σε τοπική εφημερίδα εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης