Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σλοβάκος υπουργός Πολιτισμού Μάρεκ Μάνταριτς, σύμμαχος επί σειρά ετών του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο, στον απόηχο της δολοφονίας του νεαρού δημοσιογράφου που συγκλόνισε τη χώρα.
Ο 27χρονος Γιαν Κούτσιακ έκανε δημοσιογραφική έρευνα για εγκλήματα επιχειρηματιών, μερικοί από τους οποίους είχαν σχέσεις με πολιτικούς. Αυτός και η σύντροφός του βρέθηκαν νεκροί το Σαββατοκύριακο στο σπίτι τους.
"Για να το θέσω απλά, δεν μπορώ ως υπουργός Πολιτισμού να δεχτώ ότι ένας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στη διάρκεια της δικής μου θητείας", δήλωσε ο Μάνταριτς σε συνέντευξη Τύπου στην τηλεόραση.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.