Μια... κατσαρόλα ήταν τελικά το αντικείμενο που προκάλεσε το συναγερμό κοντά στο σταθμό του Μετρό «Κινγκς Κρος» στο κέντρο του Λονδίνου.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter η μαύρη κατσαρόλα είχε αφεθεί σε ένα πεζοδρόμιο προκαλώντας ανησυχία ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.
Οι πυροτεχνουργοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τελικά δεν ήταν κάτι ύποπτο.+
Κλείσιμο
Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε λήξη συναγερμού και άρση του αποκλεισμού κυκλοφορίας στο σημείο.
«Ευχαριστούμε τους πολίτες για τη συνεργασία τους, θα υπάρξει λίγη ταλαιπωρία ακόμη στην κίνηση των οχημάτων» δηλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της βρετανικής πρωτεύουσας.
Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο όταν σήμανε ο συναγερμός:
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς