Ο Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν για πρώτη φορά στην ίδια εκδήλωση

Ο Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν για πρώτη φορά στην ίδια εκδήλωση

Κάθισαν βέβαια... 18 θέσεις μακριά, αλλά τα βρετανικά μμε θεωρούν πως επρόκειτο για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση

Ο Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν για πρώτη φορά στην ίδια εκδήλωση
Παροξυσμός επικρατεί στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι, που βιάζονται τόσο να αποκαταστήσουν, εθεάθη για πρώτη φορά σε εκδήλωση με την αγαπημένη του, ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ! 

Μπορεί οι δυο τους να μην πήγαν μαζί στην τελετή έναρξης των Αγώνων Κοινοπολιτείας στο Τορόντο του Καναδά και να μην βρέθηκαν καν δίπλα - δίπλα σε καμία στιγμή της εκδήλωσης, όμως το γεγονός πως βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, έστω και με.... 18 θέσεις ανάμεσά τους, ήταν αρκετό για τους πάντες, ώστε να αναλύουν κάθε ματιά του ενός προς την κατεύθυνση του άλλου, κάθε κίνηση, κάθε λέξη.

Κλείσιμο


Το κλειστό γήπεδο Air Canada Centre του Τορόντο, την πόλη όπου ζει και εργάζεται για το σίριαλ Suits η Μέγκαν Μαρκλ, ήταν το μέρος όπου έκαναν την πρώτη τους «κοινή» εμφάνιση, έστω κι αν ο Χάρι μάλλον συνόδευε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, αντί για την αγαπημένη του. 

Η Μαρκλ εμφανίστηκε έχοντας ένα δερμάτινο τζάκετ αξίας 690 δολαρίων ριγμένο στους ώμους της και συνοδευόταν από τον Μάρκους Άντερσον, έναν πολύ καλό της φίλο, τον οποίο ο Χάρι γνωρίζει από πέρσι, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. 

Ο Χάρι, αφού έβγαλε έναν σύντομο λόγο, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, κάθισε στις VIP θέσεις, δίπλα στην Μελάνια Τραμπ, εκεί όπου καθόταν και ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό. 

Αλλωστε, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν δεν είναι επισήμως αρραβωνιασμένοι, το βασιλικό πρωτόκολλο απαγορεύει να καθίσουν δίπλα δίπλα σε οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση. 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης