Και πάνω που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται και αυτό: Τα νέα τζιν παντελόνια με το φερμουάρ από... πίσω!
Καλά διαβάσατε, με αφορμή τις τόσες... κυρίες που ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας από οποιαδήποτε οπτική γωνία το πόσο καλλίπυγες είναι, η εταιρεία Levi's προχώρησε σε μία καινοτόμο κίνηση.
Σε συνεργασία με την Vetements, κατασκεύασαν το νέο τζιν για γυναίκες, που δίνει την ευκαιρία σε όσες κυρίες το επιθυμούν, να... πάρουν τον αέρα τους, ή ακόμα και να μη χάνουν χρόνο σε ιδιαίτερα βιαστικές περιστάσεις!
Μάλιστα η ιδέα είναι τόσο «υπέροχη» που η εταιρεία έσπευσε να θέσει την τιμή του παντελονιού στα 1.500 δολάρια το κομμάτι, ώστε να το καταστήσει high fashion item.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.