Και πάνω που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται και αυτό: Τα νέα τζιν παντελόνια με το φερμουάρ από... πίσω!
Καλά διαβάσατε, με αφορμή τις τόσες... κυρίες που ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας από οποιαδήποτε οπτική γωνία το πόσο καλλίπυγες είναι, η εταιρεία Levi's προχώρησε σε μία καινοτόμο κίνηση.
Σε συνεργασία με την Vetements, κατασκεύασαν το νέο τζιν για γυναίκες, που δίνει την ευκαιρία σε όσες κυρίες το επιθυμούν, να... πάρουν τον αέρα τους, ή ακόμα και να μη χάνουν χρόνο σε ιδιαίτερα βιαστικές περιστάσεις!
Μάλιστα η ιδέα είναι τόσο «υπέροχη» που η εταιρεία έσπευσε να θέσει την τιμή του παντελονιού στα 1.500 δολάρια το κομμάτι, ώστε να το καταστήσει high fashion item.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.