Πολύ ακριβά κινδυνεύει να πληρώσει τη συνήθειά της να καπνίζει στο μπαλκόνι, μία γυναίκα στο Βερολίνο.
Το Δικαστήριο του Λίχτενμπεργκ της απαγόρευσε να καπνίζει στο μπαλκόνι του σπιτιού της μετά τις 8 το βράδυ και την προειδοποίησε πως αν παραβεί την απαγόρευση θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ ή θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
Σε βάρος της κατέθεσε αγωγή ένας γείτονάς της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο καπνός εισχωρεί στο σπίτι του, ειδικά όταν οι άνεμοι πνέουν προς τα δυτικά.
Η ίδια, μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα ανέφερε πως δεν καπνίζει πολύ, παρά μόνο τα απογεύματα όταν χαλαρώνει καπνίζοντας ένα τσιγάρο και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.
Κλείσιμο
Πάντως εκπρόσωπος του δικαστηρίου σχολιάζοντας τη δικαστική απόφαση εκτίμησε πως είναι απίθανο να επιβληθεί τελικά στη γυναίκα μία τόσο αυστηρή ποινή, όπως είναι το χρηματικό πρόστιμο των 250.000 ευρώ.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.