Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή της τελευταίας απογείωσης του ρωσικού Τουπόλεφ

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή της τελευταίας απογείωσης του ρωσικού Τουπόλεφ

Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Σότσι με προορισμό την Συρία - Δυο λεπτά αργότερα το σήμα του χάθηκε και συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή της τελευταίας απογείωσης του ρωσικού Τουπόλεφ
Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την τελευταία απογείωση του μοιραίου αεροσκάφους της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που συνετρίβη στην Μαύρη Θάλασσα τα ξημερώματα των Χριστουγέννων δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Το βίντεο, που δημοσιεύεται στο Russia Today, δείχνει το Τουπόλεφ να απογειώνεται στις 05:25 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), από το αεροδρόμιο Αντλέρ, στο Σότσι, το ρωσικό θέρετρο στην Μαύρη Θάλασσα.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, το σήμα του χάθηκε από τα ραντάρ και το αεροσκάφος συνετρίβη, οδηγώντας στο θάνατο τα 92 άτομα που επέβαιναν σε αυτό. 
Κλείσιμο

Επρόκειτο για 64 μέλη της στρατιωτικής χορωδίας Αλεξάντροφ, που ξεκληρίστηκε σχεδόν ολοκληρωτικά, στρατιωτικούς μεταξύ των οποίων ο διευθυντής της χορωδίας Βαλέρι Χαχίλοφ, οκτώ μέλη του πληρώματος, εννέα δημοσιογράφοι, δύο υψηλόβαθμους πολιτικούς αξιωματούχους και την Ελιζαβέτα Γκλίνκα, επικεφαλής μιας πασίγνωστης στη Ρωσία φιλανθρωπικής οργάνωσης, γνωστή και ως «δρ Λίζα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης