Σοβαρά επεισόδια σε διαδήλωση κατά του Τραμπ στο Πόρτλαντ

Σοβαρά επεισόδια σε διαδήλωση κατά του Τραμπ στο Πόρτλαντ

Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους - Με αδικούν, υποσηρίζει ο ίδιος - Την ίδια ώρα οι τζιχαντιστές υπόσχονται «μεγαλύτερο χάος» - Χθες ο νέος πρόεδρος είχε συνάντηση με τον Ομπάμα, με τον οποίο συζήτησαν και για Ελλάδα

Σοβαρά επεισόδια σε διαδήλωση κατά του Τραμπ στο Πόρτλαντ
Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται εδώ και λίγες ώρες στο Πόρτλαντ σε μια από τις αρκετές διαδηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ σε όλες τις ΗΠΑ.

Η κατάσταση είναι τόσο έκρυθμη ώστε η αστυνομία υποχρεώθηκε να κάνει λόγο πλέον για «εξέγερση» και όχι για μια απλή διαδήλωση.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ διαδηλωτές προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα σπάζοντας τζάμια και βιτρίνες.

Κλείσιμο



Εκτός από το Πόρτλαντ διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους και άλλων πόλεων της ανατολικής ακτής όπως τη Βαλτιμόρη, τη Φιλαδέλφεια αλλά και τη Νέα Υόρκη.

Οι διαδηλωτές φοβούνται ότι η πολιτική που πρεσβεύει ο Τραμπ θα έχει σοβαρές συνέπειες στα πολιτικά δικαιώματα και όχι μόνο στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter χαρακτήρισε τις διαδηλώσεις άδικες κάνοντας λόγο για «επαγγελματίες διαδηλωτές» που τροφοδοτούνται από τα μέσα ενημέρωσης.

Και η Ελλάδα στην ατζέντα της συνάντησης Ομπάμα-Τραμπ

Χθες ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε 90λεπτη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

Όπως ανακοίνωσε μετά τη συνάντηση ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ο κ. Ομπάμα ενημέρωσε τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ για το τελευταίο του ταξίδι στο εξωτερικό - στην Ελλάδα, τη Γερμανία και το Περού - με τον Μπαράκ Ομπάμα να δηλώνει ότι μετά τη συνάντηση «ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη του» στο γεγονός ότι η μετάβαση ανάμεσα στις δύο προεδρίες θα γίνει ομαλά με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την ελληνική υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης