Ινδία: Μουσουλμάνες βιάστηκαν ομαδικά επειδή «έφαγαν βοδινό κρέας»

Ινδία: Μουσουλμάνες βιάστηκαν ομαδικά επειδή «έφαγαν βοδινό κρέας»

Οι κατηγορούμενοι, εκτός από την 20χρονη, βίασαν και την 14χρονη ξαδέρφη της, αφότου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τους θείους της

Ινδία: Μουσουλμάνες βιάστηκαν ομαδικά επειδή «έφαγαν βοδινό κρέας»
Μια 20χρονη μουσουλμάνα γυναίκα από την Ινδία ισχυρίζεται πως εκείνη και η 14χρονη ξαδέρφη της έπεσαν θύμα ομαδικού βιασμού στην περιοχή Mewat, όπου διαμένουν πολλοί μουσουλμάνοι.

Οι κατηγορούμενοι φαίνεται πως επιτέθηκαν στις δυο κοπέλες με την πρόφαση πως έφαγαν βοδινό κρέας, ενώ η 20χρονη και η 14χρονη το αρνήθηκαν. Ακόμα, οι άντρες επιτέθηκαν στους γονείς της 14χρονης, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου.

Όπως αποκάλυψε η 20χρονη στο BBC: «
Είπαν πως φάγαμε βοδινό κρέας και γι' αυτό μας ατίμασαν. Ακόμα, απείλησαν να σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου, αν λέγαμε σε κάποιον τι μας συνέβη
Κλείσιμο
».



Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μουσουλμανικής κοινότητας στην περιοχή Mewat, Ramzan Chaundhary, δήλωσε πως: «Η κοινότητα των Μουσουλμάνων είναι σοκαρισμένη και πραγματικά τρομαγμένη, καθώς δεν έχει ξαναγίνει μια τόσο τραγική επίθεση στην περιοχή μας». 

Ο επικεφαλής της πολιτικής παράταξης «Bharatiya Janata Party» σχολίασε σχετικά με το έγκλημα: «Αυτό δεν έχει να κάνει με Ινδούς ή Μουσουλμάνους. Οι άνθρωποι που ευθύνονται γι' αυτό το περιστατικό θα τιμωρηθούν και δεν έχει σημασία σε ποια κοινότητα ανήκουν».

Σημειώνεται πως οι υποθέσεις βιασμών στην Ινδία έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός πως έχουν ισχυροποιηθεί τα νομικά μέτρα προστασίας των γυναικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης