Ντοκουμέντο: Λίγα λεπτά πριν την σφαγή στο θέατρο Μπατακλάν

Ντοκουμέντο: Λίγα λεπτά πριν την σφαγή στο θέατρο Μπατακλάν

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν οι τρεις τζιχαντιστές ανοίξουν αδιάκριτα πυρ εναντίον του πλήθους - οι φαν του συγκροτήματος χαμογελούν και χαιρετούν τον φακό

Ντοκουμέντο: Λίγα λεπτά πριν την σφαγή στο θέατρο Μπατακλάν
Λίγες στιγμές αργότερα, θα βίωναν μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην ιστορία της χώρας τους που θα στοίχιζε τη ζωή σε 89 από αυτούς. 

Ωστόσο, σε αυτή τη φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο προτού οι τζιχαντιστές ανοίξουν αδιάκριτα πυρ στο θέατρο Μπατακλάν την περασμένη Παρασκευή, το κοινό της συναυλίας των Eagles of Death Metal χαμογελά ευτυχισμένο, χαιρετώντας τον φωτογραφικό φακό και υψώνοντας τα χέρια τους σε μία χειρονομία που συνηθίζουν να κάνουν οι φαν της ροκ μουσικής.

Κλείσιμο


Αγνοώντας ότι σε λίγη ώρα θα πέσουν θύματα μία αποτρόπαιας τρομοκρατικής επίθεσης οι νεαροί στο κατάμεστο θέατρο γελούν κεφάτα, ενώ ένας από αυτούς υψώνει το ποτήρι της μπύρας του σε μία πρόποση προς τη μεριά του συγκροτήματος.

Η αντίθεση αυτής της φωτογραφίας με την εικόνα του θεάτρου μετά την επίθεση είναι σοκαριστική. Εκεί που πριν λίγη ώρα στέκονταν χαρούμενοι νέοι, μερικά λεπτά αργότερα κείτονταν μόνο πτώματα, ενώ το πανικόβλητο πλήθος έτρεχε να γλιτώσει τη ζωή του.




Έτσι ξεκίνησε το μακελειό στο Μπατακλάν

Στο παρακάτω οπτικό υλικό, που «ανέβασε» στην ηλεκτρονική της σελίδα η βρετανική εφημερίδα, παρακολουθούμε το καλιφορνέζικο συγκρότημα να βρίσκεται επί σκηνής, παίζοντας ένα από τα κομμάτια του. Ξαφνικά, οι ήχοι της ροκ μουσικής μπλέκονται με εκείνους των πυροβολισμών των εισβολέων στο θέατρο.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του ντράμερ του συγκροτήματος, ο οποίος σχεδόν αμέσως αφήνει τα ντραμς του και σκύβει να καλυφθεί από τα πυρά.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης