Πληροφορίες για σφαγή από τους τζιχαντιστές στην Παλμύρα
Τουλάχιστον 400 θύματα, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά, όπως μεταδίδουν τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας - «Εκατοντάδες σοροί» στους δρόμους της πόλης, λέει και η συριακή αντιπολίτευση
Τουλάχιστον 400 ανθρώπους στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά σκότωσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην αρχαία πόλη της Παλμύρας, μετέδωσε σήμερα η συριακή κρατική τηλεόραση.
Το ρεπορτάζ της τηλεόρασης επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων της πόλης με τις φημισμένες ρωμαϊκές αρχαιότητες, τους καλοδιατηρημένους ναούς, τους κίονες και το αρχαίο θέατρο.
Ακτιβιστές της αντιπολίτευσης, από την άλλη, ανέφεραν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ότι εκατοντάδες πτώματα κείτονταν στους δρόμους της πόλης μετά την κατάληψή της από το ΙΚ, στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με αυτούς, τα θύματα πιστεύεται ότι ήταν κάτοικοι πιστοί στο καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.