«Lilian» ο «όμηρος»-κλειδί για την εξουδετέρωση των τρομοκρατών Κουασί

«Lilian» ο «όμηρος»-κλειδί για την εξουδετέρωση των τρομοκρατών Κουασί

Πώς ο 27χρονος εργαζόμενος στην εκτυπωτική εταιρεία κατάφερε να δίνει συνεχώς πληροφορίες στην αστυνομία για την επιχείρηση στη Νταμαρτέν

«Lilian» ο «όμηρος»-κλειδί για την εξουδετέρωση των τρομοκρατών Κουασί
Ένας 27χρονος εργαζόμενος στην εκτυπωτική εταιρεία στην πόλη Νταμαρτέν ήταν ο όμηρος που είχαν οι αδερφοί-τρομοκράτες Κουασί όλες αυτές τις ώρες πριν την επιχείρηση της αστυνομίας το απόγευμα της Παρασκευής.

Το εντυπωσιακό με τον νεαρό που ονομάζεται Lilian ήταν ότι όλες αυτές τις ώρες παρέμενε κρυμμένος κάτω από ένα κουτί προκειμένου να γλιτώσει από τα δύο αδέρφια και, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, αποτέλεσε τον άνθρωπο κλειδί για την επιτυχημένη επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο ανδρών από τις ειδικές δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδερφοί Κουασί δεν γνώριζαν την ύπαρξη του Lilian.
Κλείσιμο

Κάποια στιγμή ο 27χρονος ενημέρωσε κάποια στιγμή τον πατέρα του με ένα γραπτό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Έχω κρυφτεί στον πρώτο όροφο του κτηρίου. Πιστεύω ότι τους έχουν σκοτώσει όλους. Πείτε στην αστυνομία να επέμβει».

Τελικά λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ο Lilian βγήκε με τα χέρια ψηλά από το κτήριο και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν ο όμηρος-συνεργάτης τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης