Βίντεο: Ληστής για κλάματα ξέσπασε σε δάκρυα

Βίντεο: Ληστής για κλάματα ξέσπασε σε δάκρυα

Υπάρχουν κακοποιοί που έχουν και μια πιο... ευαίσθητη πλευρά

Η… σέξι εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας
Βίντεο: Ληστής για κλάματα ξέσπασε σε δάκρυα
Αν πιστεύετε ότι όλοι οι ληστές είναι αδίστακτοι και σκληροί κάνετε λάθος αφού, αν κρίνει κανείς από το παρακάτω βίντεο, υπάρχουν κακοποιοί που έχουν και μια πιο... ευαίσθητη πλευρά.

Κι όμως, ο ληστής που «πρωταγωνιστεί» στο συγκεκριμένο βίντεο, ξέσπασε σε κλάματα, μπροστά στο θύμα του, όταν συνειδητοποίησε πως το σχέδιό του δεν πήγαινε τόσο καλά, όσο θα ήθελε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών και οι κάμερες ασφαλείας «συνέλαβαν» τον ληστή να κλαίει.

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι είχε πάρει όλα τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή του ξενοδοχείου, ο δράστης ήθελε να αδειάσει και το χρηματοκιβώτιο, ωστόσο, όταν η υπάλληλος του είπε ότι δεν είχε τα κλειδιά, εκείνος συγχύστηκε.

Ο ληστής είπε στη γυναίκα ότι θα την πυροβολούσε αν δεν του έδινε τα κλειδιά για το χρηματοκιβώτιο αλλά και αν δεν του επέτρεπε να έχει πρόσβαση στο υλικό από τις κάμερες ασφάλειάς.

Όμως, η υπάλληλος του ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να έχει καμία πρόσβαση σε αυτά και ο ληστής ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε από το ξενοδοχείο με δάκρυα στα μάτια...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης