Καμία επίσημη απάντηση στο φοιτητή από την Ταϊβάν που λέει πως είδε το μοιραίο Boeing!

Καμία επίσημη απάντηση στο φοιτητή από την Ταϊβάν που λέει πως είδε το μοιραίο Boeing!

Ενώ 26 χώρες συνεχίζουν τις έρευνες, η αυθεντικότητα των επίμαχων φωτογραφιών δεν έχει επιβεβαιωθεί - Ο νεαρός ανακάλυψε το «εύρημα» στη ζούγκλα, μέσω ιστοσελίδας που επιτρέπει στους επισκέπτες να εντοπίζουν αντικείμενα από δορυφορικές εικόνες

Καμία επίσημη απάντηση στο φοιτητή από την Ταϊβάν που λέει πως είδε το μοιραίο Boeing!
Μπορεί ένας φοιτητής από την Ταϊβάν να εντόπισε το μοιραίο Boeing 777 της Malaysia Airlines, την ώρα που 26 χώρες προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο και δεν μπορούν... εδώ και 11 ημέρες; 

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, προέκυψαν από το tomnod.com, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες να εντοπίζουν αντικείμενα ή ανθρώπους από εικόνες από δορυφόρο, ωστόσο η αυθεντικότητά τους δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. 

Σύμφωνα με την «China Times» οι φωτογραφίες προέρχονται από έναν φοιτητή από την Ταϊβάν, ο οποίος εντόπισε ένα αεροσκάφος να πετά πάνω από ζούγκλα, σπεύδοντας να κοινοποιήσει τα ευρήματά του. 

Κλείσιμο
Η είδηση έρχεται έπειτα από τις πληροφορίες που θέλουν μαλαισιανούς χωρικούς να έχουν δει το αεροσκάφος να πετά πάνω από το βόρειο - ανατολικό τμήμα της χώρας, κοντά στη χρονική στιγμή που πιστεύεται ότι το αεροσκάφος πραγματοποίησε τη... μοιραία στροφή. 

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι, (ψαράδες και χωρικοί) ανέφεραν ότι είδαν κάτι να φωτίζει τον ουρανό, ενώ κάποιοι από αυτούς άκουσαν και δυνατό θόρυβο από μηχανή. 



Αυτές οι μαρτυρίες ταιριάζουν με τα ευρήματα των ερευνητών, σύμφωνα με τα οποία το τζετ πέταξε σε πολύ χαμηλό υψόμετρο για να αποφύγει τα ραντάρ, έπειτα από μια απότομη στροφή, κατευθυνόμενο προς τα δυτικά από την πορεία του πάνω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. 



Το ρεπορτάζ για τη χαμηλή πτήση έφερε στο φως της δημοσιότητας η «New Strait Times». Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, το αεροσκάφος πραγματοποίησε μια άκρως επικίνδυνη τεχνική (terrain masking) - (τεχνική που χρησιμοποιείται στις αερομαχίες), πετώντας σε πολύ χαμηλό υψόμετρο, με αποτέλεσμα να πέσει στα 5000 πόδια, έπειτα από οκτώ ώρες πτήσης. Το γεγονός αυτό, καθιστούσε (σκοπίμως) πολύ δύσκολο και τον εντοπισμό του από τα ραντάρ.(Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)



Μια άλλη πληροφορία που επίσης κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι ότι η στροφή του αεροσκάφους δεν έγινε χειροκίνητα, αλλά μέσω του αυτόματου πιλότου, δώδεκα λεπτά έπειτα από το «Καληνύχτα» του συγκυβερνήτη. 



Την ίδια ώρα, κινέζοι συγγενείς των αγνοουμένων που επέβαιναν στο Boeing 777 της Malaysia Airlines απειλούν με απεργία πείνας, καθώς υποστηρίζουν ότι οι μαλαισιανές αρχές έχουν περισσότερα στοιχεία για την τύχη του αεροσκάφους και δεν τα δίνουν στη δημοσιότητα. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης