Λονδίνο: Δείτε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το θέατρο που έπεσε η οροφή

Λονδίνο: Δείτε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το θέατρο που έπεσε η οροφή

Επτά σοβαρά τραυματίες, άλλοι  81 ελαφρύτερα - Για άγνωστο λόγο κατέρρευσε τμήμα της οροφής του θεάτρου Apollo παρασύροντας και τμήμα του εξώστη

Λονδίνο: Δείτε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το θέατρο που έπεσε η οροφή
Τουλάχιστον 81 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση της οροφής του γνωστού θεάτρου Apollo στο Λονδίνο, εν μέσω μιας παράστασης, ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.

«Ένα τμήμα της οροφής του θεάτρου κατέρρευσε με αποτέλεσμα κομμάτια αυτής να πέσουν πάνω στο κοινό που εκείνη την ώρα παρακολουθούσε την παράσταση», δήλωσε ο πυροσβέστης Νικ Χάρντινγκ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι 81 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων φέρουν πληγές στο κεφάλι, ενώ 7 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού υπέστησαν σοβαρότερους τραυματισμούς. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί απώλειες.

Κλείσιμο
«Ήταν σαν μια μαύρη ομίχλη, με τους ανθρώπους τριγύρω μου να με ποδοπατούν», δήλωσε η Μισέλ Τσιού, η οποία παρακολουθούσε την παράσταση όταν κατέρρευσε η οροφή.

«Ειδικά συνεργεία διάσωσης κλήθηκαν στην περιοχή προκειμένου να εξακριβώσουν ότι κανείς από παρευρισκόμενους δεν βρίσκεται παγιδευμένος κάτω από τα συντρίμμια. Ευτυχώς όλοι όσοι είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί και τους έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες ή έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», δήλωσε ο Χάρντινγκ. «Σε όλη μου την καριέρα δεν έχω βιώσει ξανά περιστατικό σαν και αυτό», είπε.





Ένας δημοσιογράφος του Ρόιτερς που βρισκόταν στην περιοχή είπε ότι τα οχήματα έκτακτης ανάγκης είχαν αποκλείσει την λεωφόρο Σάφτσμπερι, όπου βρίσκονται τα περισσότερα θέατρα του Λονδίνου.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα αίτια της κατάρρευσης είναι ασαφή, ωστόσο δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα επίθεσης ή εκ προθέσεως πράξης.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης