Στο ιατρικό συνέδριο της UEFA ο γιατρός του Ολυμπιακού
Το «παρών» στο ιατρικό συνέδριο, UEFA Champions League Injury Study Group, το οποίο φιλοξενεί η Chelsea FC θα δώσει ο γιατρός του Ολυμπιακού
Το «παρών» στο ιατρικό συνέδριο, UEFA Champions League Injury Study Group, το οποίο φιλοξενεί η Chelsea FC θα δώσει ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέου.
Πρόκειται για ένα σημαντικό ιατρικό γεγονός, στο οποίο συμμετέχουν οι ιατροί των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη οι οποίες και συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αντικείμενο συζήτησης είναι η μελέτη, η πρόβλεψη, αλλά και η αντιμετώπιση τραυματισμών στο κορυφαίο επίπεδο, ποδοσφαίρου, αλλά και αθλητικής ιατρικής.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.