Φωτογραφίες: Οπαδοί της Τσέλσι τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στο Παρίσι
Φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και χαιρετούσαν ναζιστικά
«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν περίπου 400 οπαδοί της Τσέλσι στους δρόμους των Παρισίων λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της ομάδας τους κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Τα χειρότερα επεισόδια σημειώθηκαν στη λεωφόρο Σεντ Ντενί που είναι γεμάτη μπαρ, στα οποία οι άγγλοι χούλιγκανς κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα 400 άτομα φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και χαιρετούσαν ναζιστικά λίγο πριν ξεκινήσουν να επιτίθενται σε οπαδούς της Παρί και να σπάνε καταστήματα.
Κλείσιμο
Χρειάστηκε η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας για να απομακρυνθούν οι ταραξίες.
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νίκη 3-1 της Παρί επί της Τσέλσι.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.