Στον τρόπο που θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται αναφέρθηκε ο Χουμπ Στέφενς στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Ο Ολλανδός τεχνικός συγκρίνοντας την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ όταν παίζουν, φορώντας τη «γαλανόλευκη», δήλωσε πως στόχος του είναι ο «Δικέφαλος του βορρά» να παίρνει νίκες, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο που θα κάνει τον κόσμο της ομάδας να διασκεδάζει και θα τον φέρει στο γήπεδο.
Ακόμη, ο Στέφενς τόνισε πως πλέον ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα από ότι πριν δύο μήνες, ωστόσο επισήμανε πως ακόμη πρέπει να δουλέψουν στην επίθεση, αλλά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ώστε να αποφύγουν τα λάθη που κάνουν.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.