Έπαινοι από τον Σόιμπλε: Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο

Έπαινοι από τον Σόιμπλε: Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο

«Η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει και, σε κάθε περίπτωση, η χώρα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειές της» εκτιμά ο απερχόμενος Γερμανός ΥΠΟΙΚ

Έπαινοι από τον Σόιμπλε: Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο
«Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει και σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειές της» δήλωσε ο απερχόμενος Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιόφωνο Intel Radio.

Ερωτηθείς για την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών, τόνισε ότι οχτώ χρόνια είναι αρκετά και ότι οι δυνάμεις του έχουν κάποια όρια.

Αναφορικά με το ευρωπαϊκό όραμα του Εμανουέλ Μακρόν, ο Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε ότι η ομιλία του Γάλλου προέδρου έφερε ανακούφιση στη γερμανική κυβέρνηση.

Κλείσιμο
«Γαλλία και Γερμανία αποτελούν τον πυρήνα της Ευρώπης και της προόδου της. Είμαι βέβαιος ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα πείσει και τους επόμενους εταίρους της να συμμερισθούν το όραμα της ίδιας και του Γάλλου προέδρου» είπε.

Σχολιάζοντας όσους ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα AFD, δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι όλοι ναζί. «Πρέπει να τους σεβόμαστε και τα κίνητρά τους πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν» ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης