Μητρόπουλος: Αποτύχαμε, χάσαμε, κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία

Μητρόπουλος: Αποτύχαμε, χάσαμε, κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία

«Μεταλλασσόμαστε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα»

Μητρόπουλος: Αποτύχαμε, χάσαμε, κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία
«Μύδρους» εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, κατά την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση πήγε στη διαπραγμάτευση «χωρίς προετοιμασία, χωρίς σχέδιο, χωρίς γνώση, χωρίς τους καλύτερους».

«Αποτύχαμε, χάσαμε» συνέχισε, για να παρατηρήσει, αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Μεταλλασσόμαστε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα».

Κλείσιμο
«Κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία και όχι αριστερή παρένθεση» εκτίμησε, για να προσθέσει, αναφορικά με τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη: «Δεν πρέπει να πάμε σε ένα Grexit, γιατί είμαστε ανίκανοι να το διαχειριστούμε και δεν πρέπει να προκαλέσουμε άλλο κακό στο λαό μας».

«Η κοινωνία δεν θέλει Grexit και το πολιτικό προσωπικό αδυνατεί να διαχειριστεί τις συνέπειες ενός Grexit, αφού οι δανειστές έχουν επιβάλει τις σκληρές και έξαλλες προθέσεις τους» είπε ακόμη ο κ. Μητρόπουλος, σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης