Θα ψηφίσει και η ΝΔ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Θα ψηφίσει και η ΝΔ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ανάλογη στήριξη έχουν εκφράσει και οι ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού 

Θα ψηφίσει και η ΝΔ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Εκλογή με ψήφους ρεκόρ αναμένεται να καταγράψει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς μετά το ΠΑΣΟΚ και η Νεά Δημοκρατία δήλωσε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητά της.

Ανάλογη στήριξη έχουν εκφράσει και οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού και συνυπολογίζοντας τους 149 βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τότε η νέα Πρόεδρος δεν αποκλείεται να φθάσει τις 268 ψήφους.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως οριστικοποιούνται τα ονόματα των βουλευτών που θα καταλάβουν θέσεις στο Προεδρείο της Βουλής.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις θέσεις των αντιπροέδρων εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβουν οι Αλέξης Μητρόπουλος, Όλγα Γεροβασίλη και Γιάννης Μπαλάφας, από την ΝΔ θα προταθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης, από το Ποτάμι ο Σπύρος Λυκούδης και από το ΚΚΕ ο Γιάννης Λαμπρούλης.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, η Πρόεδρος της Βουλής θα εγγράψει σε ειδική ημερήσια διάταξη την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία θα γίνει με την ολοκλήρωση πέντε ημερών, δηλαδή την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.
 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης