Παραιτήσεις για το νέο φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ ζητά ο Γιώργος Βλάχος της ΝΔ

Παραιτήσεις για το νέο φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ ζητά ο Γιώργος Βλάχος της ΝΔ

«Επιτέλους, κάποιος να πάει σπίτι του» είπε, διευκρινίζοντας ότι δεν εννοεί τον υπουργό Οικονομικών

Παραιτήσεις για το νέο φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ ζητά ο Γιώργος Βλάχος της ΝΔ
«Γυαλιά-καρφιά» είναι έτοιμοι να τα κάνουν βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μετά τα μπρος-πίσω του υπουργείου Οικονομικών για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Γιώργος Βλάχος (ΝΔ) ζήτησε παραιτήσεις, λέγοντας: «Επιτέλους, κάποιος να πάει σπίτι του».

«Να έρθει ο κ. Χαρδούβελης να ζητήσει συγγνώμη από τους βουλευτές της συμπολίτευσης και να μας εξηγήσει τι έγινε. Επιτέλους, κάποιος να πάει στο σπίτι του. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Κανείς δεν ανέδειξε το θέμα. Κανείς δεν μίλησε για χρέη που θα προκύψουν το 2015. Ολοι θέσαμε το ζήτημα των ληξιπόθεσμων οφειλών» είπε, φανερά οργισμένος, ο βουλευτής στην Ολομέλεια.

Και συνέχισε: «Υπάρχει θέμα για την κυβέρνηση και πρέπει να μεταφέρετε στον υπουργό ότι ο τρόπος που νομοθετεί η Βουλή δεν είναι όπως νομίζει ο καθένας. Με δική σας ευθύνη αναδείξατε τις βεβαιωμένες οφειλές. Εμείς δεν το ζητήσαμε, καθώς λέγαμε μόνο για τα ληξιπρόθεσμα. Χάσαμε επικοινωνιακά το θέμα και η ευθύνη είναι δική σας».

Ο ίδιος, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, διευκρίνισε ότι δεν μιλά για παραίτηση του υπουργού, «αλλά για εκείνους που τον παραπλάνησαν», δείχνοντας την κυρία Κατερίνα Σαββαϊδου.
Κλείσιμο

Επανέλαβε ωστόσο ότι πρέπει να έρθει στη Βουλή ο κ. Χαρδούβελης και να εξηγήσει «ποιος ευθύνες και ποιος πρέπει να πάει σπίτι του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης