Κεδίκογλου: O Στουρνάρας απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού

Κεδίκογλου: O Στουρνάρας απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφονται για τις σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών - Κοινή η μοίρα Σαμαρά-Στουρνάρα, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κεδίκογλου: O Στουρνάρας απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού

Η κυβέρνηση διαψεύδει δημοσιεύματα που μιλούν περί προβλημάτων στις σχέσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι τα όσα γράφονται για τον πρωθυπουργό και τον κ. Στουρνάρα «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Κλείσιμο

«Ο υπουργός Οικονομικών απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κοινή η μοίρα Σαμαρά-Στουρνάρα, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ 

Ως «περιττή» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την στήριξη που παρέχει ο πρωθυπουργός στον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου «οι δύο άνδρες, έχουν δεσμευθεί στην πιστή εφαρμογή του μνημονίου και οι μοίρα τους είναι κοινή».

«Ο μνημονιακότερος των μνημονίων κ. Στουρνάρας δεν μπορεί να πείσει κανέναν για τη μη λήψη νέων μέτρων, καθώς ετοιμάζονται νέες περικοπές στις συντάξεις, περαιτέρω συρρίκνωση των τομέων υγείας και εκπαίδευσης καθώς και απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αναξιοπιστία της κυβέρνησης και την αποτυχία του success story», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση, ότι η επιμονή της στον υψηλό ΕΦΚ στο πετρέλαιο με τα συνεπακόλουθα τραγικά αποτελέσματα στη θέρμανση των νοικοκυριών, στην ατμοσφαιρική ρύπανση των αστικών περιοχών και στα έσοδα δείχνει και σε αυτή την περίπτωση πόσο παράδοξη και εγκληματική είναι η πιστή εφαρμογή του μνημονίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης